Tuesday, October 11, 2011

intai2 jap...

Askum....

hye gurlz2 out there... (*_^)
Sorry la lama aque dah x updated blog nie... nie pun updated cause kolikushon dah bising2 la kan... emmmm... whats story ye ????.........

Anyway, saje je singgah sebentar kat blog nie.. intai2 jap pe yang hot story... maklum la "bozz" xda so kita enjoyyyy hehheee... (marah lak kang kalu bozz i taw :P ). mana x nye sampaikan "cik kolikushon" sempat updated je banyak story....

bila lagi kan dapat masa cam nie... :)

aque nak wish congrats kat member2 yang dah melangsungkan majlis perkahwinan @ majlis pertunangan. hope u all's together for ever.... May GOD Bless u... ~Amin~


yaya Majlis Perkahwinan 2nd oct 2011



azrul & ain 25 oct majlis pertunangan



wanie 24 Sept majlis pertunangan  

anyway pada yang termis maaf ye....





2 comments:

  1. hahhaha bguss!!
    pantas & tuntass...
    keh3....
    ermmm rasanya ada tetinggei mjlis kawen cik mah ngan abg naz tu ha...
    sile la hapdate k...
    hik3.. bye!

    ReplyDelete